0

Busajna Set Top en Legging - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Deze kinky wetlook set is perfect voor vrouwen die weten wat ze willen. De combinatie van een indrukwekkend ontwerp, zwart glanzend materiaal en metalen details maken dit setje tot een waar succes in de slaapkamer en daar buiten. Het zwart glanzende materiaal geeft jou een erotische look die niemand kan weerstaan.

De set bestaat uit een zwarte top, gemaakt van zwart glanzend materiaal met een haaksluiting op de rug. De top en halsband zijn verbonden door zwart glimmende bandjes die zijn afgewerkt met metalen details en gespen. De halsband sluit door middel van een klittenband sluiting in de hals.

De legging van deze set is gemaakt van hetzelfde materiaal en geeft jouw benen een indrukwekkende look. Naast een nauwsluitende pasvorm is de legging voorzien van openingen rondom de bovenbenen en knieën. Ook jouw onderbenen worden gehuld in het zwart glanzende materiaal, De openingen in de legging zijn verbonden door een metalen detail.

Alternatieven die wij aanraden
-
+